«اشخاص میتوانند به جای اینکه پول خود را در بانک سرمایهگذاری کرده و یا ارز بخرند؛ بشکه نفت خریداری کنند و با توجه به اینکه ریالی خریداری میکنند؛ میتوانند به صورت دلاری در بازار بفروش برسانند، همچنین این امکان وجود دارد که اگر به میزان ۷۰۰ هزار بشکه نفت بخرند؛ صادر کنند، بنابراین این بنوعی پیشپرداخت خرید نفت است که منابع آن در اختیار شرکت ملی نفت ...
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت:در شرایط کنونی هیچ کدام از شرکت های صنعت پتروشیمی کشور حتی هلدینگ خلیج فارس در بین50 شرکت اول جهان قرار ندارد.این در حالی است که شرکت «سابک» عربستان پنجمین شرکت پتروشیمی جهان به شمار می رود.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی گفت: ترامپ خود، مسائل تحریمی را پیگیری می کرد و همین مساله باعث شده بود که بسیاری از کشورها و شرکت ها جرات همکاری و خرید نفت از ایران را نداشته باشند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت اعلام کرده در پروژه فشارافزایی پارس جنوبی از سکوهای ۷ هزار تنی استفاده شود اما حسینی کارشناس انرژی ساخت و انتقال چنین سکوهایی را در شرایط تحریمی بسیار سخت می داند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی با اشاره به کاهش ۸.۷ درصدی محصولات پتروشیمی، گفت: افزایش مصرف مواد اولیه تولید بنزین در پخش و پالایش و کاهش جهانی قیمت ها دو عامل اصلی افت صادرات بودند.
متانول سازها که این روزها با دلیل افت قیمت های جهانی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند محصولات خود را با تخفیف های ۳۰ الی ۴۰ دلاری در بازار چین عرضه می کنند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: احتمال اینکه در سال جاری مجموع صادرات فرآوردههای نفتی و محصولات پتروشیمی به ۲۵ میلیارد دلار پارسال نرسد؛ وجود دارد.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی صادرات قیر را ۱.۴ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت شرکت های همچون دبش با هدف نقد کردن پول بدون نیاز به بازگشت ارز حاصل از صادرات به صادرات قیر ورود می کنند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی با بیان اینکه صادرات محصولات پتروشیمی امسال به ۱۲ میلیارد دلار هم نمی رسد، گفت:حذف معافیتهای مالیاتی، اخذ عوارض از صادرات دلیل کاهش صادرات است.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: آخرین گزارشهای منتشر شده نشان میدهد تولید نفت ایران به سه میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی از پایان انحصار دولت در نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: دیگر شرکت نفت توسعه دهنده میدان ها نبوده و شرکت های E&P می توانند در این حوزه ورود کنند.
رئیس هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ایران ادعای ممانعت روسیه برای صادرات بنزین از کشورهای آسیای میانه به ایران را تکذیب کرد.
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت،گاز و پتروشیمی ایران گفت: متاسفانه با وجود اینکه تلاش شد افزایش نرخ خوراک گاز پتروشیمی ها اتفاق نیافتد اما عده ای در کمیسیون تلفیق مجلس کار خودشان را کردند و کار این کمیسیون کارشناسی نبود.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی با بیان اینکه صادرات گاز به عراق متوقف نشده است، ادامه داد: وزارت برق عراق طلب ایران را به حساب بانک TBI واریز کند، کفایت نمی کند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فراوردههای نفتی ایران در خصوص افزایش نرخ گاز خوراک و سوخت صنایع، گفت: امسال دولت تصمیم گرفت خوراک واحدهای پتروشیمی را بر مبنای دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان حساب کند، ولی اجازه بدهد واحدهای پتروشیمی ارز خود را بر مبنای ارز بازار مبادلهای ۳۸ هزار تومان بفروشند؛ با این وضعیت، به نظر نمیآید که شوکی به بازار سرمایه وارد شود.
ایران در ۵ ماه گذشته روزانه بیش از ۲ میلیون بشکه نفت صادر کرده؛ کارشناسان دلیل این رشد را در کاهش شدت تحریم ها و تمایل کشورهایی همچون چین برای خرید نفت از کشورهای تحت تحریمی همچون ایران می دانند.
رئیس اتحادیه صادرکنندههای فراوردههای نفتی گفت: کشورهای عراق و افغانستان اکنون بنزین مورد نیاز خود را از کشورهای ازبکستان و روسیه با استاندارد بالاتری تأمین میکنند.
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی گفت: عربستان با یک فاصله معنی داری در پتروشیمی از ما سبقت گرفته و به کشور پنجم در این صنعت پتروشیمی تبدیل شده در حالیکه ما جزء ۵۰ کشور نخست هم نیستیم.